Iris & Gary Pre-Wedding Behind-The-Scenes

//Pre-Wedding, BTS Video


What’s on your mind?

剛剛過去的 10 月 6 日,是 Iris & Gary 的大婚日子,他們結婚後過了幾天,給我們傳來了一個 message,說他們婚禮上的賓客都對 MC 拍的 Pre-Wedding Photos 讚不絕口,要多謝我地為他們拍下美好回憶咁話喎! =D

收到佢地嘅 message 真係好開心,好多謝佢地結完婚都仲會記起我地。能夠令你們日後都回憶起拍攝當天的開心點滴,其實就係我地最想要嘅拍攝效果,不論是 10 年、20 年、30 年後都好,睇返呢輯相都要會心微笑的,呢個就係 MC Style!

Iris & Gary 的大日子當天,我和 MC 當天已飛到首爾準備開始秋天紅葉之旅拍攝工作了,所以未能親身跟 Iris & Gary 分享他們大婚的喜悅,在此 祝 你們新婚快樂,相愛到永遠!

就讓我們分享一下,究竟 MC & Jocelyn 為他們在上海拍下了什麼漂亮的回憶吧!去片…

With Love,
MC & Jocelyn

Makeup: MC Bridal Makeup
Location: Shanghai, China